horoscop 10 ianuarie 2021 duminica

BERBEC

  Chiar daca stati acasa lasati confesiunile pe alta data.  Astăzi nu aveți timp pentru partea sentimentala care pe mulți va apasa. Profesional aveți o serie de probleme de rezolvat. Va ganditi sa va organizati mai bine pentru saptamana de lucur, probabil sunt lucrări de predat la termen.

 Seara mai bine vizionati un film bun sa uitați de tot și toate.

TAUR

o zi normala, când mulți dintre voi mergeți la cumpărături. Fiți conservatori în acțiunile voastre, urmați doar strategia deja stabilită de voi.  Acasa nu va sustineti cu orice pret punctul de vedere, acelasi lucur faceti si daca sunteti in serviciu. Mai multa diplomatie este tot ce va trebuie.

GEMENI

Sunteți în forma maxima, incojurati de multă lume, sunteți în centrul atenție. Primiti complimente, va simțiți în al noula cer.  Dar  voi nu va lasati sensibili la laude, va vedeti  cu rabdare și calm de proiectele in derulare.  Trebuie sa puneți toate lucurile la punct, nimic sa nu lăsați pe mâine, dacă se poate.

RAC 

Astăzi sa va meraga bine evitati mediile toxice. Oamenii care va trag în jos. Nici voi nu sunteți în cea mai buna forma, așa ca aveit nevoie de oameni veseli, sa știe sa va ridice moralul. Găsiți un moment de reflectie pentru a creiona pasii pe care trebuie sa ii urmați ca situația să fie favorabila.

LEU

Tot timpul  fără exagerari de nici un fel. Ocupați-va în primul rând de promisiunile făcute, apoi vedeți ce timp va mai rămâne pentru alte activități. Drumurile lungi nu sunt bine aspectate. Și în general fiți atenți în trafic, pentru ca sutneti cam obosiți. Seara odihniți-va și multă relaxare.

FECIOARĂ

Sunteți în mare forma, încât și altora le intrați în gratie. Aveți o buna comunicare cu toți ceilalți și,  partea buna este ca, nu mai vedeți nici un defect. Toate sunt bune și frumaose. În așa atmosfera și o serie de probleme se rezolva foarte usor.

BALANŢĂ

Multă rabdare și cheia succesului va aparține. Rezolvati o serie de probleme în familie. Aveți încredere în voi și știți ca viitorul este strălucitor. Va bucurati de o buna perioada de afirmare. Zi buna sa va pormovati interesele personale. Dacă mergeți în locuri aglomerate, mare atenție la bani.

SCORPION

 Astăzi pretuiti timpul. Aveți multe treburi de făcut, dar nu va risipiti în discuții necontructive, sa nu va plângeți ca nu v-a ajuns timpul în competitia în care va aflati. Multe intalniri la orizont, relații noi, toate benefice.  Mare atenție și pe detalii și fiți calmi ca sa aveți toate datele problemei când pune-ți punctul pe i.  

SĂGETĂTOR

 Acționați cu multă tactica și rezultatele sunt bune. Și un ajutor primit v-ar fi de folos. Pentru ca volumul de munca este mult mai mare ca alta data când ați lucrat singuri. În toate colaborarile mult sarm din partea voastră. Aveți grija la cumaparaturi, exista riscul de a cheltui excesiv.

CAPRICORN

Acționați cu rabdare. Sunteți în astpetarea unor rezultate, sau o întâlnire întârzie din cauze obiective. Dar gândiți pozitiv, nu stricati totul la final. Astfel discutiile vor fi bune și constructive. Seara va doriți multă odihna, liniște sufleteasca cât mai multă.

VĂRSĂTOR

Gata ați scăpat de unele afectiuni, gripa inclusiv, va simțiți în forma, pregatiti de un volum mare de munca. Mare grija pe segmentul sentimental. Cei din jur au incredre in voi, probabil aveti o logica dupa care va ghidati. Procentul de aberaţie utopică care se poate manifesta în viaţa voastra, este în domeniul sentimental!  Voi sunteți foarte bine voitori, dar mare atenție ce intitiative luați.

PEŞTI

O zi a ratiunii, a echilbrului, tocmai buna pentru voi.

Nu ezitati sa va faceti viata frumosa. Și nici sa va închideți în voi. Cu cât știți mai multe lucuri despre toți ceilalți, cu atât stiti mai bine sa acționați. Chiar și în dragoste. 

Oricum ziua este aducatoare de succese în plan profesional, daca lucrati acasa la un proiect, sau sunteti la serviciu,  dar și în familie, aveți un prieten cel mai bun norocul.

Comentarii

Lasă un răspuns