HOROSCOP 11 IANUARIE 2021 LUNI

BERBEC

Aveți nevoie de mai multă organizare. Aveți multe de făcut, multe idei și nu știți pe care sa o pune-ți mai repede în practica. Faceți puțina ordine, stabilindu-va priopritatile:  pe ore și zile.  Unii dintre voi câștigați bine. Vin bani dintr-o afacere.   Dacă cineva va propune o colaborare nu dați răspunsul pe loc. Analizati cu partenerul de viața toate aspectele în care a-ți fi implicați.


TAUR

 Astăzi taurii cu mult calm pot face ziua plăcută. Cei care au afaceri sau lucrează și astăzi au de ce se bucura; ideile lor sunt apreciate de șefi, sau de colaboratori.  Însă mai poate fi vorba astăzi și de multă stăpânire de sine din partea taurilor. Sunteti într-o situație de criza, poate ca aveți nevoie de o persoana mai experimentata în domeniul pe care vreți sa îl dezbateti. Impuneți-va multă cumpatare în felul de a vorbi, și gândiți pozitiv. Acasă mai multă atenție lângă cel drag. Lăsați toate problemele la ușa. Intrați în casa cu zâmbetul pe buze.

GEMENI

Aveți multe pe ordinea de zi. Aveți un nou echilibru intelectual, puteți duce astăzi la bun sfârșit multe activități . Cei dragi sunt încântați de prezenta voastră. Va sImtiti bine cu cei din familie, dar și cu prietenii. Însă preocuparea voastră mare este pe domeniul profesional.  Sunteți preocupati de noi idei creative care sa va îndeplinească telul propus. De aceea vreți sa va organizati mai bine timpul în acest sens.

RAC 

O zi favorabila în plan financiar, cât și în plan sentimental. Probabil ca astăzi sunteți impresionati de atitudinea oamenilor. În sensul ca nu toți știu sa pretuiasca mediul inconjurator, sa mentina o curățenie, sa cultive o floare, sau sa arunce o hârtie la cos. Evitati sa dați opinii mai ales necunoscutilor, evitati în aceeași măsura conflictele.  Acordați-va momente frumoase de relaxare. Pentru ca,  oricând poate veni din partea serviciului o misiune de efectuat. Deplasarile în interes de serviciu știu ca nu va prea plac, dar trebuie sa le onorați. Munciti pentru aceasta societate, dar în același timp va place mult sa stați lângă cei dragi. Cu toate cele bune.

LEU

 O zi cu spor astăzi. Aveți realizări, chiar bune în plan social. Dar mereu vreți altceva. Va enerveaza lispa se noutate. Faceți ceva sa ieșiți din banal. Dar cu multă rabdare, găsiți un compromis fără sa fortati lucrurile. Cei din familie insista sa faceți o călătorie. Poate vreți sa va aprovizionati cu ceva anume. Este vorba de un câștig material. Mare grija la acte, bagaje, evitati pierderile de acest fel.
 

FECIOARĂ  

O zi interesantă. Sunteți favorizati mai mult pe latura artistica. Va  puneti in valoare talentele, imaginația, tot ce tine de frumos și bun gust. Aveți multe satisfactii în munca pe care o desfasurati astăzi.  Este o zi dedicata pasiunilor.  Comunicati bine cu prietenii, echilibru interior este la cote maxime. Aveți un nou elan care va aduce admirația în plan social, printre prieteni, colaboratori. Intuiția va dicteaza ce sa faceți într-o relație sentimentala. Pentru ca fără dragoste nu putem trai.

BALANŢĂ 

pentru ca ziua să fie frumoasa faceți schimb de idei, opinii. Faceți echipa buna cu cei din casa, de la serviciu, oriunde sunteți. Comunicati, spuneți celui de lângă voi ce anume aveți de făcut, astfel împreuna depasiti punctele sensibile și rezultatele sunt pe măsura asteptarilor. În rest, contextul astral chiar este bun. Va bucurati de câștiguri finanaciare, motiv pentru care faceți multe planuri de viitor cu  persoana draga.

Și,  ca ziua să fie complet de frumoasa, evitati sa discutati în contradictoriu.

SCORPION

Astăzi scorpionii  își dedica timp să se documenteze.  Aveți un proiect ambitios în derulare, și vreți sa va pune-ți la  punct cu toate informațiile corespunatoare domeniului pe care îl explorati. Pot veni și rude, prieteni neanuntati în vizita, dar pana la urma va descurati voi cu programul de astăzi. Dacă timpul va preseaza găsiți voi o scuza de rigoare. Considerati ca este un moment  excelent pentru a da startul unei actiuni de importante pe care o aveți.

SĂGETĂTOR

 Aveți teluri mari cu voi personal.  Dar luați-o încet. Aceptati ceea ce puteți face acum. În timp va veni și consacrarea. Este un moment bun oportunitatilor de afaceri. Dacă considerati ca va motiveaza dați-le curs. Astăzi ați vrea sa fiți mai mult cu voi insiva, concentrat  asupra actiunilor pe care le vreți realizate, aducatoare de beneficii substantiale. Sigur vor veni și acele momente de glorie, mai devreme sau mai târziu. Tenacitatea înseamnă tot succesul. Familia va apreciaza eforturile dar va trage de mâneca spre  o oaza de relaxare. Și bine face.

CAPRICORN

 Astăzi aveți parte de noutăți. Acasă mulți dintre voi vreți sa aduceți ceva nou în confortul vostru. O mobila nou, un aparat electrocasnic, ceva ce va face plăcere. Dar atenție și la chletuieli. Bugetul nu trebuie depășit. Cea mai mare avere este sa nu avem datorii. Va ajutați și pe voi, dar ajutați și pe alții, mame, bunici. E o fapta buna. Ajutorul se va intoarece inzecit. Fiți atenți la oportunitatile care se ives la întâlniri cu prietenii în mediul social. Ceva frumos se poate ivi la orizont.

VĂRSĂTOR 

Multe discuții astăzi. Ieșiți cu prietenii. Cunoașteți persoane deosebite. În cercul voastru de prieteni sunteți adimirati, respectati la adevărata valoare.  Ideiile va vin ca pe banda. Veți schimba impresii, aveți multe sa va povestiti.  Atenție sa nu faceți ca partenerul de viata sa devină gelos.

Acasă , stați de vorba cu universul dumnezeul nostru, va expimati cu voce tare și clar dorintele spre materializare. Un lucru interesant.

PEŞTI 

Multe lucruri interesante pentru pesti. Atenție la informații din mai multe surse, veți găsi soluții la problemele voastre care va preocupa. Astăzi sunt șanse sa călătoriți. La destinație de asemenea veți culege informații de mare preț. Poate unii un nou serviciu, o noua colaborare. Analizati avantajele și dezavantajele și luați decizia care se impune în favoarea voastră. Intuiția este la cote maxime. În căminul vostru este cald și bine. Partenerul va este alături cu un sfat, un compliment. Amândoi puteți lamuri astăzi multe lucruri.

Comentarii

Lasă un răspuns