HOROSCOP 12 IANUARIE 2021 MARTI

BERBEC 

Apare o invitatie la orizont.  Nu va grabiti, insa nici nu refuzati ci procesati, vedeti despre ce este vorba. Va bucurati de  mai multe informaţii la suprafaţă, prin urmare deciziile pe care le veti lua sa fie cele avantajoase.  Nu faceti nimic fara planificare.

Si in privinta sanatatii urmati un regim strict, urmat de multa miscare. Evitati spatiile reci pentru ca si durerile sa va scuteasca.

   Dar pot fi anumite oportunitati astazi de care este bine sa tineti cont. 

TAUR  

Va bucurati de succese, aproape cand nici nu mai sperati in anumite domenii deja parcurse. Ati uitat cat ati muncit, sau cat timp ati dedicat unor activitati. Acum sunt prieteni care tin cont de toate acestea si mult mare pret pe voi.

In rest este o zi favorabila, datorita faptului ca si voi stiti sa o faceti frumoasa. Pirn felul vostru amabil si afectuos pe care il nutriti.

GEMENI 

 Astazi oamenii va asculta si va urmeaza. Asa incat veti derula multe activitati.

Si cel mai important ca,  si planul sentimental este pe val.

Timpul se scurge repede, munciti si pentru voi dar probabil ca veti ajuta si pe cienva aflat in nevoie. In ce privesc tranzactiile financiare este cazul sa analizati si sa nu luati deciziile pe termen lung. Fara nici o forma de imprumut in aceasta perioada.

RAC

Este o perioadă buna cand puteti incepe alte si alte proiecte. Si poate ca si prietenii sunt mai multi.

Este important marirea sferei de socializare, asa ca ceea ce veti investi acum va va aduce prietenii durabile, sau poate ca unii veti ramane in relatii frumoase de cuplu.

LEU 

Orice puteti rezolva usor, mai ales daca gestionati bine resursele de care dispuneti:bani, timp, sanatate, program, conditii, termene.

Cei care aveti intalniri de afaceri aduceti-va aminte sa zambiti, sa fiti oamenii care stiu sa binedispuna anturajul, colaboratorii.

Asa si discutiile vor fi mai interesante. Veti lega mai strans prieteniile. Chiar daca pe moemnt considerati ca realizarile sunt mici.  

FECIOARĂ  

Discutati la obiect, scurt, destul de clar, sa nu creeati confuzie, sa aveti succesul scontat.

Evenimentele acestei zile presupun o analiza profunda sa  obtineti rezultatele dorite. Cuvantul de ordine este o buna organizare, structurare a sarcinilor in zi,  ca sa nu va consumati toata energia si sa aveti si timp pentru eventualii prieteni sau cei dragi de acasa pe seara.   Bine ar fi sa mai si delegati din sarcini.

BALANŢĂ 

Multe imbunatatiri ale situatiilor ceea ce va da un tonus bun. La serviciu concentrare pe treburile curente si acasa profitati de timpul liber care va ramane de a creea un cadru armonios cu cei dragi, si acolo unde au fost probleme sentimentale, lucurile devin la normal.

Nu luati in seama comentariile altora care cu siguranta ca le fac din lipsa de activitate.

Nu vi se portivesc, voi cu siguranta stiti cine sunteti.

Ramaneti echilibrati.

SCORPION

Cat de frumos se rezolva lucurile prin clam, si discutii simple, cat mai putine. Doar trebuie sa pastrati acel echilibru necesar intre voi toti, asociati, colaboratori, fara a face tot felul de comparatii, fara a stanjeni anturajul.

Iar in segmentul sanatate, regimul alimentar face sa nu aveti probleme deloc cu stomacul.

SĂGETĂTOR 

Puteti avea castiguri bune, dar atentie si pe ce cheltuiti in acelasi timp. Banii vin si pleaca. De aemenea cu eleganata puteti evita orice forma de exces, fie ca este culinar, sau alte pofte, important este sa va mentineti echilibrati, cu un mental bun si sa va oferiti acele moemnte frumoase care plac toturor acolo unde va aflati.

Si pot avea cu siguranta loc si acle distractii pe care le imbratisati, dar mai pe seara.  

CAPRICORN

Optimismul va ajuta in rezolvarea mult mai usoara a oricarei probleme ivite astazi. Asadar ganditi pozitiv, actiunile voastre sa fie cele corecte, asa cum dati dovada prin caracteristica zodiei, si in rest are universul grija ca totul sa se aseze favorabil.

Asadar discreti in actiunile voastre si multa incredere in voi.

VĂRSĂTOR  

Buna dispozitie face ca si lucurile sa evolueze bine. Aveti spor in treburi, totul se desfasoara si repede si bine.

O gandire aprofundata face ca si evenimentele din zi sa fie bine gestionate, si pretuiti timpul ramas oferiti-va si relaxare.

Aveti unele revelatii, veti intelege mai bine sensul pe care il aveti de urmat in viata, cum sa inlaturati anumite bariere, ce trebui sa aduceti nou in viata voastra.  Ce resurse aveti in voi, si ce ajutor puteti sa primiti de la altii.

PEŞTI 

Astazi au intaietate relatiile de suflet, sentimentele sunt si mai la suprafata. Unii dintre voi gasiti sa revizuiti o relatie, sa ii mai acordati o sansa celui drag, oricum faceti analize si va ganditi la solutiile cele mai bune de urmat.

Inca nu este timpul pentru schimbari importante. Fiti buni observatori al oamenilor, al evolutiei lucurilor.  Va veni in scurt timp si perioada de actiune.  

Comentarii

Lasă un răspuns