hOROSCOP JOI 14 IANUARIE 2021

BERBEC

Este o zi favorabila, cu mici excepții. Ceva va supăra, probabil vorbe care nu va plac, dar nu le dați importanța.

Va desfasurati activitățile printre colegi, care fac parte din mediul concurential, asdar cam mereu sunteți în garda.

Astazi este o zi mai liniștită. Trebuie sa dați dovada de exactitate și precizie. Astfel evitati pierderile.

În ce privesc banii nu lati decizii pe termen lung. Iar cu exprimarea sentimentelor fiți cât mai clari.

TAUR

Faceti eforturi sa evitati o  stare confuza a lucrurilor, a evenimntelor. Sunteti foarte axati pe munca voastra, si tocmai de aceea  sunteti apreciati de cei din jur.

 Petreceti timp cât mai mult cu cei dragi prieteni, parteneri.

Sunteți incojurati de multă căldura sufleteasca.

Se contureaza un viitor promițător. Dacă aveți sa faceți ceva schimbari mai amanati-le.

Astăzi prietenii, familia va ajuta în rezolvarea unei probleme mai vechi.

In rest, ajutați,  doar dacă sunteți solicitati.

 Evitati problemele altora, lăsați-ii în liniștea lor sufleteasca.

GEMENI  

Aveți imaginatie, comunicati ușor, veți fi remarcati de cei din jur. Afacerile începute astăzi vor aduce beneficii bune.

Dacă aveți nevoie, consultati un specialist pentru demararea investitilor mai mari. Dacă un lucru v-a lipsit, astăzi sunt șanse sa îl găsiți. Ceva uitat sau ceva ce vreți sa cumparati.

Cu cei apropiați, mai ales în plan personal se impune multă diplomatie și tact . Nu dați replici, lăsați lucrurile să se aseze de la sine. Evitati sa fiți nervosi, mai ales când mâncați.

 Relaxați-vă, gândiți-va la lucrurile frumoase.

Domeniul emotioanal este bine aspectat, veți întâlni pe cineva deosebit, sau cineva la care țineți va reaprinde falcara iubirii.

RAC

Astăzi în general este o zi favorabila.

 Apar la orizont câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus.

Aveți succes în afaceri, la serviciu, doar un mic incident va face sa fiți mai atenți.

Respectati cadrul legal, tot ce tine de legislatie.

Comunciati bine cu toți partenerii, de afaceri, în amor. Fiți clari în exprimare și precizati ce asteptari aveți de la ei.

Sunt ceva succese în cariera, familie.

LEU

Evenimente apar la tot pasul.

 Este o zi buna acumularilor și realizarilor profesionale.

Fiți atenți la starea voastră de sănătate. Atenție sa nu izbucniti nervos.  Va faceți prieteni noi. În alimentatie, beți mai multe ceiuri, și aveți mai multă grija de voi.

FECIOARĂ

O zi cu realizări la serviciu. Nu sunt așa mari, dar va bucurati din plin.   Domeniul sentimental este avantajat.  Zâmbiti, aveți o atitudine cordiala cu  colegii de serviciu şi cu cei de acasă!

Multă harnicie. Cu cei dragi ieșiți la cumpărături, prilej de a va întâlni cu cineva din trecut. Este un moment bun pentru cei care vor sa studieze, asimilati ușor informatiile. În comunicare, fiți mai atenti.

BALANŢĂ

Noi prieteni pentru balante sau relațiile fac ziua interesantă.

La serviciu, multă stăpânire de sine cu colegii, partenerii sau cu cei din familie. Exprimati-va clar și la obiect.

În domeniul financiar, bancar aveți succes. Evitati discutiile în contradictoriu și comparatiile fără rost. 

 Multă atentie, dacă participati la reuniuni, adunari. Pot veni și vești plăcute, schimbari în bine. Perioada este buna pentru studiu, activități mai complexe.

Regimul alimentar aveți-l în atenție.

SCORPION

Primeşti o veste mult asteptata.

Daca nu va simtiti in forma, reprogramati deciziile importante. Evitati  izbucnirile sentimentale , aveți o  instabilitatea emoţională, este bine sa  amanati ce nu va  face plăcere.

În schimb, ascultați cu atenție. Sunt multe oportunitati în jur. După programul de lucru, ziua este favorabila activitatilor de cosmetica, faceți vizite la prieteni, verificați corespondenta.

 Unii dintre voi prefera mersul pe jos sau practica sporturile alese.

Seara poate fi frumoasa și relaxanta, dacă vreți.

sĂGETĂTOR

Trebuie sa fiți fermi în ce comunicati. Fără promisiuni.

 În domeniul sentimental, exprimati-va sentimentele clar.  Magnetismul personal este în creştere. Este posibil sa investiti în relatiile de  afaceri şi în dragoste.  Cineva din semnul leu, sau scorpion , semne fixe, poate sa va ajute în demararea unui proiect. Veți lega noi prietenii. Vin vesți, una buna, alta mai puțin buna. Evitati mediile fără activitate productiva. 

CAPRICORN

Aveți întâlniri sau decizii de luat, în aceasta dimineața momentul este favorabil. Mare atenţie  în călătorii. Combateti tot ce este rău.

Domeniul sentimental este bine aspectat, după prânz, ganditi-va la ceva frumos. Unii dintre voi veti fi mai atasati de animalutele pe care le aveți. Evitati semnele de foc și pământ. Aveți relații mai bune cu semnele apa şi de aer.

Sănătatea este pe linia de plutire.

VĂRSĂTOR 

Sunteți mai sensibili. Îmbrăcați-va corespunzător vremii.

 În relații, mai multă atenție cu berbecii, leii. Lăsați pe cât puteți grijile, mai multă relaxare pentru o sănătate mai buna. Perioada este buna. Vești bune de la prieteni. În trafic respectati regulile de circulatie. Dacă va lispesc banii,rezolvarea lor mai durează un pic.

PEŞTI  

Fiți în mijlocul anturajului, prieteni, fiți atenți la prilejurile care apar. Pentru ca astazi convingeti usor anturajul sau o persoana importanta pentru voi. Prindeți șansa.

Mare atenție la serviciu.  Poate fi o situație benefică. Evitati persoanele pretentioase. Mai ales cele care ataca energetic. Sunteți cam fixati pe ideile voastre, dar atenție, parerile sunt împărțite. Oricum curajul va fi rasplatit. Ați mai luat voi hotarari transante. Va gândiți bine sa eliminați din anturaj prietenii care nu impartasesc aceleași viziuni.  Distanța se mărește.

 Avem o zi frumoasa cu toții, cu mare drag!

Comentarii

Lasă un răspuns