Despre mine

Sunt pasionată de astrologie, dar fără de a exclude credinta in Dumnezeu care este in fiecare dintre noi, precum si faptul ca sunt licentiata in stiinte economice, cat si in stiinte juridice, completate de cursuri de stenodactilografie, ghizi turistici si mai nou de astrologie. De aceea, postarile mele sunt diversificate pe mai multe domenii de activitate.

In ce priveste, Astrologia și-a spus cuvântul dupa anii 90 in Romania, dar unii oameni erau speriați dupa ce urmăreau anumite emisiuni de astrologie ale diferiților autori sau nu se regăseau in prezentări.

In felul acesta mulți oameni evitau astrologia.

De aceea mi-am propus să prezint previziunile astrologice în așa fel să înțeleagă toți oamenii că in existența noastră fericită pe acest pământ trebuie să ținem cont si de influențele externe: context astral: avantaje, obstacolele, provocările oamenii din jur, relațiile dintre noi, karma etc.

Să știm să fim bine informați în orice moment, similar cum urmărim starea vremii așa si influențe care vin spre noi.

Astfel bine informați, organizati trecem fiecare dintre noi frumos prin viață!

Ceea ce înseamnă sa ținem cont zilnic de influențele astrale, pentru că atunci când si contextul astral este in consens cu ceea ce facem bun si frumos pentru noi este si durabil, si totul se realizează cu mai puțin efort. Totul este in definitiv ușor.

Pe de altă parte, știind cu ce potențial ne-am născut, putem să ne urmăm destinul dacă ceea ce am primit prin zestrea astrală este bun sau din contra să eliminam, să facem în așa fel să corectăm ceea ce nu ne-ar avantaja in aceasta viața.

Astrologia, numerologia sunt factori care ne pot ghida frumos in viața.

Însă, să știm că noi contăm, ca ființa si cu credință in Dumnezeu, care este in fiecare dintre noi. Iar toate celelalte sunt influențe pozitive sau negative pe care le vom atrage sau le vom respinge in funcție de ce ne dorim fiecare in viața noastră.

Așadar, sa ne dorim tot ce este mai bun si frumos pentru noi toți, fiind stăpânii noștri. Si, in acelasi timp, bine informați în orice moment al vieții noastre!

Cu drag!

Beatrice